Juurella-leipä

4,50 

Lämmin leipä, juuri leivottu Juurella-leipä! Nappaa ravintolastamme mukaasi tuore Juurella-leipä: ruis- ja luomuspeltti-hiivaleipä pakattuna komeaan puu-rovekseen. Tuote saatavilla ainoastaan Leipäperjantaisin.

Osasto:

Kuvaus

Lämmin leipä, juuri leivottu Juurella-leipä!

Viikonloppu saa maistuvan alun, kun nappaat ravintolastamme mukaan tuoreen Juurella-leivän. Se valmistetaan ruis- ja luomuspeltti-hiivaleipäjauhoista ja pakataan komeaan puu-rovekseen, jossa lämpimäisen sopii viedä tuliaiseksi tai lahjaksikin. (Saatavana on myös etukäteistilauksella gluteeniton leipä hintaan 6,50/ kpl.)

Kuten kaikessa ruoanlaitossa, myös leivän leivonnassa tärkeintä on hyvät raaka-aineet ja valmistus – juuri ja alustus. Juurella-leipä valmistetaan leipäjuuresta, joka on saanut alkunsa samana päivänä kuin ravintolamme. Vuosien mittaan olemme oppineet arvostamaan hyvää leipää yhä enemmän, sillä leivänteko ei ole ihan niin helppoa kuin luulisi. Maukkaan leivän syntyyn vaaditaan sitkoa, joka ei synny vahingossa. Siksi toivomme, että ajatuksella leivottu Juurella-leipä saa sinutkin ihastumaan. Leivässä on lumoa!

Tuote tilattavissa ainoastaan Leipäperjantaisin, nouto Juurella-ravintolasta klo 15 alkaen.