2019 HÄÄMENU

#rakkaudenkesä2019

Häämenu 2019 Ravintola Juurella

Tärkeää päiväänne varten olemme suunnitelleet neljä menua, joista voitte valita mieluisimman. Toteutamme mielellämme myös toiveenne menujen suhteen, jos näistä et löydä mieleistäsi. Halutessanne autamme teitä valitsemaan menukokonaisuuksiin sopivat juomatarjoilut tai suunnittelemme ne puolestanne.

Kaikissa menuissa on salaatteja, ruokaisampia salaatteja, lämpimiä pääruokia, paahdettuja kasviksia ja timjamiperunaa sekä Juurella-ravintolassa leivottua Juurella-leipää levitteen kanssa.

Ruoat valmistetaan alusta saakka itse ja käyttäen mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita. Ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.

Tarjoamme myös valikoiman herkullisia jälkiruokia, joita voidaan tarjota hääkakun lisäksi tai sen sijaan.

Menut valmistetaan noutopöytänä ja minimissään 20 ruokailijan ryhmille.

Menun hinnan lisäksi veloitamme tarjoiluhenkilökunnan työtunnit toteutuneen mukaan. Myös astiat ja kuljetus veloitetaan erikseen.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Katso häämenu täältä

Ota yhteyttä ravintola@juurella.fi tai p. 06-4140720

TORSTAI-TASTING

banneri_torstaitasting1Torstaisin Juurella-ravintolassa järjestetään tastingejä vaihtuvilla teemoilla.

Illan aikana tutustumme mielenkiintoisiin juomiin Juurellan yhteistyökumppaneiden, kuten maahantuojien edustajien ja muiden viiniasiantuntijoiden, opastamina. Makuelämyksiä täydentävät juomien ohella nautitut suupalat ja hyvä seura. Edellisten torstai-tastingien teemoina ovat olleet muun muassa luomuviinit ja samppanjat. Varaa paikkasi ja tule oppimaan uutta viinien maailmasta. Torstai on täynnä makuja!

LEIPÄ-PERJANTAI

banneri_leipaperjantai1

Viikonloppu saa maistuvan alun, kun nappaat ravintolastamme mukaan tuoreen Juurella-leivän. Se valmistetaan ruis- ja luomuspeltti-hiivaleipäjauhoista ja pakataan komeaan puu-rovekseen, jossa lämpimäisen sopii viedä tuliaiseksi tai lahjaksikin.

Kuten kaikessa ruoanlaitossa, myös leivän leivonnassa tärkeintä on hyvät raaka-aineet ja valmistus – juuri ja alustus. Juurella-leipä valmistetaan leipäjuuresta, joka on saanut alkunsa samana päivänä kuin ravintolamme. Vuosien mittaan olemme oppineet arvostamaan hyvää leipää yhä enemmän, sillä leivänteko ei ole ihan niin helppoa kuin luulisi. Maukkaan leivän syntyyn vaaditaan sitkoa, joka ei synny vahingossa. Siksi toivomme, että ajatuksella leivottu Juurella-leipä saa sinutkin ihastumaan. Leivässä on lumoa!

Leivän hinta on 4,50€. Teemme ennakkovarauksella myös gluteenittomia leipiä, hintaan 6,50€.Ennakkovaraa omasi verkkokaupassa, sähköpostitse, soittamalla 06-4140720.

MATKA MAAKUNTAAN

banneri_maakunta1

Matka Maakuntaan  – Vuohiluoman Pappila, Jalasjärvi 02.-03.11.2018

Juurella lähtee jälleen Matkalle Maakuntaan, järjestäen ravintolatapahtumia, joissa ruoka maistuu ja tunnelma on korkealla!

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna lähdemme matkalle Jalasjärvelle, Vuohiluoman Pappilaan. Perjantaina Ilsut goes Halloween tapahtuman yhteyteen järjestämme erikoiskattauksia klo 19:00/19:30 /20:00.
Lauantaina 03.11. pääsemme ensimmäisen kerran toteuttamaan lounaan klo 12-15:00 Vuohiluoman Pappilassa, Jalasjärvellä.

1800-luvun lopulta asti pihan keskipisteenä seissyt iloisen keltainen Vuohiluoman pappila palvelee kävijöitään kokous- ja juhlatilana. Historiansa aikana se on ehtinyt olla monessa mukana ja nyt vanhaa kunnioittavan remontin jälkeen se on valmis uuteen aikaansa.
Tule nauttimaan runsas lounas nuotopöydästä ja tutustumaan uuteen juhlatilaan.

Perjantain 02.11.2018 menu on seuraava, hintaan 29,00 euroa/ ruokailija. Kattaukset perjantaina klo 19:00, 19:30 tai 20:00.

Vihersalaattia ja sinappista salaatinkastiketta
Marinoituja metsäsieniä, smetanaa, punasipulia sekä ohraa
Graavilohta, mummonkurkkua ja tilliä

Savustettua possunniskaa, omenaa sekä timjamilla maustettua punaviinikastiketta. Lisänä juustoperunaa sekä paahdettuja kasviksia.

Tuorejuustovaahtoa, leipäjuustoa, marinoitua vadelmaa sekä marenkia

Lounas 03.11.2018 on tarjolla klo 12-15.00

Lounaalla on tarjolla Rovastin pitopöytä, hintaan 38 euroa/ ruokailija.
Vihreää salaattia ja talon salaatinkastiketta
Punajuurta, vuohenjuustoa ja rakuunakermaa
Grillattua kalkkunaa, punasipulia ja herukkaa

Savustettua lohta ja sitruunasmetanaa
TAI
Yön yli hautunutta härkää ja timjamipunaviinikastiketta
Lisänä paahdettuja perunoita ja kasviksia

Mustikkavaahtoa, kaurakaramellia ja mustikkaa

 

 

Varaa paikkasi haluamastasi kattauksesta. Lomake alla!

Lisätietoja ravintola@juurella.fi

Varaa paikkasi kiertueellemme alla olevalla lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero

Sähköposti (pakollinen)

Valitse tapahtuma(t)

pe 2.11. Vuohiluoman Pappila klo 19:00 LOPPUUNMYYTY

Henkilömäärä

Erityistoiveet

 Tietojani voidaan käyttää Juurella-ravintolan yhteydenottoihin.

Saat kopion ilmoittautumisviestistäsi sähköpostiisi. Käsittelemme varauksesi ja varmistamme sen vielä erillisellä viestillä.