2019 HÄÄMENU

#rakkaudenkesä2019

Häämenu 2019 Ravintola Juurella

Tärkeää päiväänne varten olemme suunnitelleet neljä menua, joista voitte valita mieluisimman. Toteutamme mielellämme myös toiveenne menujen suhteen, jos näistä et löydä mieleistäsi. Halutessanne autamme teitä valitsemaan menukokonaisuuksiin sopivat juomatarjoilut tai suunnittelemme ne puolestanne.

Kaikissa menuissa on salaatteja, ruokaisampia salaatteja, lämpimiä pääruokia, paahdettuja kasviksia ja timjamiperunaa sekä Juurella-ravintolassa leivottua Juurella-leipää levitteen kanssa.

Ruoat valmistetaan alusta saakka itse ja käyttäen mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita. Ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.

Tarjoamme myös valikoiman herkullisia jälkiruokia, joita voidaan tarjota hääkakun lisäksi tai sen sijaan.

Menut valmistetaan noutopöytänä ja minimissään 20 ruokailijan ryhmille.

Menun hinnan lisäksi veloitamme tarjoiluhenkilökunnan työtunnit toteutuneen mukaan. Myös astiat ja kuljetus veloitetaan erikseen.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Katso häämenu täältä

Ota yhteyttä ravintola@juurella.fi tai p. 06-4140720

TORSTAI-TASTING

banneri_torstaitasting1Torstaisin Juurella-ravintolassa järjestetään tastingejä vaihtuvilla teemoilla.

Illan aikana tutustumme mielenkiintoisiin juomiin Juurellan yhteistyökumppaneiden, kuten maahantuojien edustajien ja muiden viiniasiantuntijoiden, opastamina. Makuelämyksiä täydentävät juomien ohella nautitut suupalat ja hyvä seura. Edellisten torstai-tastingien teemoina ovat olleet muun muassa luomuviinit ja samppanjat. Varaa paikkasi ja tule oppimaan uutta viinien maailmasta. Torstai on täynnä makuja!

LEIPÄ-PERJANTAI

banneri_leipaperjantai1

Viikonloppu saa maistuvan alun, kun nappaat ravintolastamme mukaan tuoreen Juurella-leivän. Se valmistetaan ruis- ja luomuspeltti-hiivaleipäjauhoista ja pakataan komeaan puu-rovekseen, jossa lämpimäisen sopii viedä tuliaiseksi tai lahjaksikin.

Kuten kaikessa ruoanlaitossa, myös leivän leivonnassa tärkeintä on hyvät raaka-aineet ja valmistus – juuri ja alustus. Juurella-leipä valmistetaan leipäjuuresta, joka on saanut alkunsa samana päivänä kuin ravintolamme. Vuosien mittaan olemme oppineet arvostamaan hyvää leipää yhä enemmän, sillä leivänteko ei ole ihan niin helppoa kuin luulisi. Maukkaan leivän syntyyn vaaditaan sitkoa, joka ei synny vahingossa. Siksi toivomme, että ajatuksella leivottu Juurella-leipä saa sinutkin ihastumaan. Leivässä on lumoa!

Leivän hinta on 4,50€. Teemme ennakkovarauksella myös gluteenittomia leipiä, hintaan 6,50€.Ennakkovaraa omasi verkkokaupassa, sähköpostitse, soittamalla 06-4140720.

MATKA MAAKUNTAAN

banneri_maakunta1

Matka maakuntaan Äitienpäivänä su 12.5.2019 Vuohiluoman pappilassa Jalasjärvellä !LOPPUUNMYYTY!

Juurella lähtee jälleen Matkalle Maakuntaan, järjestäen ravintolatapahtumia, joissa ruoka maistuu ja tunnelma on korkealla!

Sunnuntaina 12.5.2019 vietämme äitienpäivää ja toteutamme lounaan Vuohiluoman pappilassa, Jalasjärvellä. 1800-luvun lopulta asti pihan keskipisteenä seissyt iloisen keltainen Vuohiluoman pappila palvelee kävijöitään kokous- ja juhlatilana. Historiansa aikana se on ehtinyt olla monessa mukana ja nyt vanhaa kunnioittavan remontin jälkeen se on valmis uuteen aikaansa.

Tule nauttimaan runsas äitienpäivälounas noutopöydästä ja tutustumaan uuteen juhlatilaan. Lounas on katettu klo 12-15.

Lounaan hinta on 29,00 euroa / ruokailija. Lapset alle 12v. 14,00 € ja lapset alle 3v. veloituksetta.

Noutopöydässä tarjolla seuraavat herkut:
Caesar -salaattia ja leipäjuustoa
Nokkos creme fraichella maustettua perunasalaattia
Kananpoikaterriiniä, Koskue -giniomenaa ja punajuurimajoneesia
Pappilan juustopiirasta ja lakka-porkkanahilloketta
Pestolla maustettua pennepastaa, sitruunalohta ja maa-artisokkaa
Yön yli haudutettua häränniskaa, rosmariinikermaa ja portviinikastiketta
lisänä paahdettuja timjamiperunoita ja kasviksia
Vadelmakakkua, tuorejuusto ja kardemumma-kinuskia
Kahvi/ tee

Varaa paikkasi lounaalta haluamastasi kattauksesta:
12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 14.00.
HUOM! Kaikki kattaukset ovat loppuunmyytyjä!

Lisätietoja voit kysyä ravintola@juurella.fi

Tervetuloa mukaan matkalle!