RESEPTI-TIISTAI

banneri_reseptitiistai1

Meiltä ei lähdetä tyhjin vatsoin – eikä tyhjin käsin! Tiistaisin viet palan Juurella-elämystä kotiisi, sillä lähtiessäsi saat mukaan viikoittain vaihtuvan reseptin. Sitä seuraamalla pääset tutustumaan Juurella-ravintolan antimiin alusta alkaen omassa keittiössäsi: jokainen Resepti-tiistain resepti on valmistusohje jollekin menustamme löytyvälle herkulle.

”Saako tästä reseptin?” Resepti-tiistai on vastaus tyytyväisten asiakkaittemme reseptiuteluihin. Juurella-keittiössä reseptit eivät ole salaisia, sillä meistä hyvä ruoka ei ole salaisuus, jota varjellaan, vaan nautinto, joka maistuu parhaalta jaettuna. Kerää tiistain maut talteen!

TORSTAI-TASTING

banneri_torstaitasting1Torstaisin Juurella-ravintolassa järjestetään tastingejä vaihtuvilla teemoilla.

Illan aikana tutustumme mielenkiintoisiin juomiin Juurellan yhteistyökumppaneiden, kuten maahantuojien edustajien ja muiden viiniasiantuntijoiden, opastamina. Makuelämyksiä täydentävät juomien ohella nautitut suupalat ja hyvä seura. Edellisten torstai-tastingien teemoina ovat olleet muun muassa luomuviinit ja samppanjat. Varaa paikkasi ja tule oppimaan uutta viinien maailmasta. Torstai on täynnä makuja!

LEIPÄ-PERJANTAI

banneri_leipaperjantai1

Viikonloppu saa maistuvan alun, kun nappaat ravintolastamme mukaan tuoreen Juurella-leivän. Se valmistetaan ruis- ja luomuspeltti-hiivaleipäjauhoista ja pakataan komeaan puu-rovekseen, jossa lämpimäisen sopii viedä tuliaiseksi tai lahjaksikin.

Kuten kaikessa ruoanlaitossa, myös leivän leivonnassa tärkeintä on hyvät raaka-aineet ja valmistus – juuri ja alustus. Juurella-leipä valmistetaan leipäjuuresta, joka on saanut alkunsa samana päivänä kuin ravintolamme. Vuosien mittaan olemme oppineet arvostamaan hyvää leipää yhä enemmän, sillä leivänteko ei ole ihan niin helppoa kuin luulisi. Maukkaan leivän syntyyn vaaditaan sitkoa, joka ei synny vahingossa. Siksi toivomme, että ajatuksella leivottu Juurella-leipä saa sinutkin ihastumaan. Leivässä on lumoa!

Leivän hinta on 4,50€. Teemme ennakkovarauksella myös gluteenittomia leipiä, hintaan 6,50€.Ennakkovaraa omasi verkkokaupassa, sähköpostitse, soittamalla 06-4140720 tai Facebookissa.

MATKA MAAKUNTAAN

banneri_maakunta1

Matka Maakuntaan  – Vaasa 09.03.2018

Juurella lähtee jälleen Matkalle Maakuntaan, järjestäen ravintolatapahtumia, joissa ruoka maistuu ja tunnelma on korkealla!

Toiveisiin vastataan!
Perjantaina 09.03.2018 matkamme suuntaa Vaasaan. Pääsemme vierailemaan Panorama -ravintolaan (Vaasanpuistikko 16), jossa yhdessä järjestämme illallisen hyvien juomien ja ruoan parissa.
Menu on suunniteltu yhteistyössä Ravintola Panoraman kanssa ja sisältää 6 ruokalajia, menun hinta on 59,00 euroa/ hlö.

 

Menu:

Kuusenkerkällä maustettua ahventa – Juurella

Lintuterriini, omenaa & vadelmaa – Panorama

Hauki Rossini, tryffeli & Beurre Gras – Panorama

Kyyttöä ja grillattua kaalta – Juurella

Napue GT – Juurella

Suklaata, kahvia & mallasta – Panorama

Makeat mukaan – Juurella

 

Kattaus alkaa klo 18:30, ilmoittaudu mukaan: info@panoramavasa.fi tai puh. 06-317 4163

Maksu tapahtuu paikanpäällä!

Varaa paikkasi kiertueellemme alla olevalla lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero

Sähköposti (pakollinen)

Valitse tapahtuma(t)

Henkilömäärä

Erityistoiveet

 Tietojani voidaan käyttää Juurella-ravintolan yhteydenottoihin.

Saat kopion ilmoittautumisviestistäsi sähköpostiisi. Käsittelemme varauksesi ja varmistamme sen vielä erillisellä viestillä.