Soinillinen Juurella 25.5.2019

Jani UnkeriAjankohtaistaLeave a Comment

Musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillinen jalkautuu nyt ensimmäistä kertaa Seinäjoelle. Luvassa on tietysti niin musiikkia kuin gastronomiaakin, mutta tapahtumassa on vieraana myös musiikin ja ruoan suhdetta tutkinut Turun yliopiston elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia. Juurella-ravintola vastaa illan gastronomisesta menusta, puhetta ohjaa Anu Hopia ja musiikillisen kattauksen takana ovat Soinillisen ideanikkarit Juuli Holma ja Juhana Inkinen, sekä tulevan kesän festivaali-kokki, niin ikään viulisti Jaso Sasaki. Tervetuloa mukaan ainutkertaiselle elämysmatkalle!

Illan menu:

Nokkosjuustoa, korvasientä ja omenaa

Béla Bartók

Lappajärven kuhaa, tilliä, piimää ja raitajuurta

Bohuslav Martinů

Savustettua häränpaistia ja maa-artisokkaa

Raparperia, kuusenkerkää ja ranskankermaa

Fritz Kreisler

Karviaista, valkosuklaata ja mustaa teetä

Maurice Ravel

Hinta 59 €, Paikkoja saatavilla rajoitetusti, toimi nopeasti!

Vastaa