RUOKALISTA

JUURELLA-MENU [54,00]

Suppilovahveroa

Päivän kalaa TAI Päivän lihaa

Juustoja

Suklaata Juurella

MATKA MAAKUNTAAN MENU [64,00]

Siikaa, omenaa ja fenkolia
Hirveä, päärynää ja katajaa

Päivän kalaa
Härkää, valkosipulia ja olutta

Lakkaa ja kinuskia
Lakritsia ja vadelmaa

KASVISMENU [46,00]

Neljä ruokalajia
(Vegaanimenu etukäteistilauksella)

Kaikki annoksemme voitte tilata myös erikseen.

Alkuruoka [12,00] Pääruoka [28,00] Juustoja [5,00] Jälkiruoka [11,00]
Viinipaketti 3 viinillä [28,00] tai 4 viinillä [34,00] tai 5 viinillä [38,00]

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioista ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

 

Yli 8 ruokailijan ryhmille, etukäteistilauksella:
RUOKAPROVINSSI-MENU [49,00]

Epakset – makuja maakunnasta

Kyyttöä, mustapippuria ja perunavaahtoa

Suklaata Juurella

VIINILISTA

Juurella kuplivat

Franck Massard Mas Sardana NV
[7,50 (12cl), 47,00 (plo)] Xarel-lo, Macabeo, Parellada, Franck Massard, DO Penèdes, Espanja

Champagne Louis Nicaise Brut Reserve [12,00/ 10cl] Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier, Champagne Louis Nicaise, Hautsvillers, Champagne, Ranska

Belle Epoque Riesling Brut 49,00 (plo)
Riesling, Sparkling Manufactory Lieser, Mosel, Saksa

Juurella valkoviinit [16cl/ plo]

Ekam 2017 [12,00/ 56,00] Riesling, Albarino, Castell D’Encus, Costers Del Segre, Espanja

Txakoli Blanco 2017 [9,80/ 46,00] Hondarrabi Zuri, Mune Mahatsa, Doniene Gorrondona, Bakio, Espanja

Laroche Chablis Saint Martin 2017 [10,60/ 50,00] Chardonnay, Domaine Laroche Chablis, Chablis, Bourgogne, Ranska

Zarate Albariño 2016 [10,30/ 48,00] Albariño, Zarate, DO Rias Baixas Espanja

Pinot Blanc Mise du Printemps 2017 [10,30/ 48,00] Pinot Blanc, Domaine Josmeyer, Wintzenheim, Alsace, Ranska

Veyder- Malberg Liebedich 2017 [11,30/ 53,00] Grüner Veltliner, Veyder Malberg, Wachau, Itävalta

Siefersheimer Scheurebe Trocken 2017 [9,80/ 46,00] Scheurebe, Weingut Fogt, Rheinhessen, Saksa

Roero Arneis 2016 [10,30/ 48,00] Arneis, Antica Cascina, Vezza di Alba, Piemonte, Italia

Juurella punaviinit [16cl/ plo]

Director’s Cut Shiraz 2013 [12,20/ 57,00] Shiraz, Heartland Wines, Langhorne Creek, Australia 

Wolf Saint Laurent 2014 [9,20/ 43,00] St. Laurent, Wolf – Mathias Wolf, Birkweiler, Pfalz, Saksa

Capitel San Rocco rosso ripasso 2015 [10,30 / 48,00] Corvina, Corvinone, Rondinella, Tedeschi, Veneto, Italia

Note di Rosso 2016 [11,10/ 52,00] Nero D’Avola, Syrah, Contrada Pietra Rinosa, Alcamo, Sisilia

Le Page 2010 [10,30/ 48,00] Cabernet Sauvignon, Merlot, Chateau Vignelaure – Georges Brunet, Provence, Ranska

Le Rouge L’Ocre 2014 [10,30/ 48,00] Cinsault, Syrah, Grenache, Domaine de L’Ocre Rouge, Dions,  Lanquedoc, Ranska

Brunello di Montalcino 2013 [11,90/ 56,00] Sangiovese, Argiano, Toscana, Italia

Vigno Carignan 2011 Gillmore [11,10/ 52,00] Carignan, Gillmore Winery, Loncomilla Valley, Chile

Khayyâm 2016 [9,80/ 46,00] Grenache, Mourvèdre, Syrah, Mas de Libian, Rhône, Ranska

Can Camps Pedradura 2008 [11,70/ 55,00] Marselan, Can Ràfols dels Caus, DO Penedès, Espanja

 

Juurella makeat viinit [8 cl]

Nittnaus Eiswein Exquisit 2015 [9,50]
Gruner Weltliner, Welschriesling, Nittnaus, Lake Neusiedl, Burgenland, Itävalta

Mistel Josefina Pinol Red 2012 [8,00]
Garnachan, Celler Vinos Piñol, Terra Alta, Batea, Espanja

Late Harvest Furmint 2015 [7,50]
Furmint, Carpinus, Tokaj-Hegyalja, Unkari

Pineto Brachetto ďAcqui DOCG 2015 [7,50]
Brachetto, Vinicola Marenco, Piemonte, Italia

Huxelrebe Auslese Edelsűß Bio Lorenz 2014 [9,00]
Huxelrebe, Bioweingut Lorenz, Rheinhessen, Saksa

Ceretto Moscato D’Asti [7,50]
Moscato, Ceretto, Piemonte, Italia

Pinot Blanc Auslese 2012 Sepp Moser [9,50]
Pinot Blanc, Weingut Sepp Moser, Rohrendorf, Krems, Itävalta

Malvasia Di Castelnuovo Don Bosco 2014 [8,50]
Malvasia di Schierano, Tenuta Tampurnin, Asti, Piemonte,Italia

Maury Vintage 2013 [9,60]
Grenache Noir, Mas Amiel, Languedoc- Roussillon, Ranska

Porto Quinta Do Infantado Ruby [8,00]
Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Quinta do Infantado, Pinhão, Douro, Portugali

PÖYTÄVARAUS

Oheisesta online kalenterista 1-8 hengen pöytävaraukset ravintolaan. Isommat seurueet sekä catering-tilaisuudet: sähköpostitse ravintola@juurella.fi tai puhelimitse p. 06 414 0720
ti-la alkaen klo 14.00. Muulloin sopimuksen mukaan.
Puheluhinnat 1.6. alkaen ovat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24%)