Rotisseur Kilpipäivä -menu 21.4.-26.4.2018

Jani UnkeriAjankohtaistaLeave a Comment

Ravintola Juurella sai Chaîne des Rôtisseurs kilven huhtikuussa 2016!
Nyt juhlistamme kansainvälistä kilpipäivää Juurella 21.4.-26.4.2018 välisenä aikana erillisellä menulla.

KILPIPÄIVÄN MENU JUURELLA 21.4.-26.4.2018

JÄÄKELLARIN SIIKAA, SAVUSTETTUA PERUNAA JA VALKOSIPULIA
Schmitges Riesling Treppchen Spätlese 2016
Riesling, Weingut Schmitges, Mosel, Saksa

 

SUPPILOVAHVEROA JA VUOHENJUUSTOA
Chablis AOC 2015 Vrignaud
Chardonnay, Domaine Guillame Vrignaud, Chablis, Ranska

 

HEREFORDIN ENTRECOTEA, MALLASTA JA JUURISELLERIÄ
That’s Neiss Cuvée Red 2015
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Weingut Neiss, Pfalz, Saksa

KERMAVIILIÄ, KUUSENKERKKÄÄ JA MUSTIKKAA

 

RAPARPERIA, LAAKERINLEHTEÄ JA VADELMAA
Nittnaus Eiswein Exquisit 2015
Gruner Veltliner, Welschriesling, Nittnaus, Burgenland, Itävalta

HINTA 59,00 / viineillä 91,00

Vastaa