Juurella ravintolan ”Tour de France” 23.8.-15.9.2018

Jani UnkeriAjankohtaistaLeave a Comment

Lähde makumatkalle Ranskan ympäri. Juurella-ravintolan ”Tour de France” johdattelee ruoan ystävät ranskalaisten viinien ja keittiön saloihin viiden ruokalajin tasting-illallisella.

Menu:

Savustettua ankkaa, basilika- valkosipulicremeä ja kirsikka- omenakompottia. Lisänä briossia.

Jokirapu- kuhaterriiniä sekä rapulientä.

Charolais -härkää, punaviini – ja bearnaisekastiketta sekä timjami- perunaa.

Juustoja ja Juurella -hilloa.

Rosmariini creme brulee, vadelmaa ja mantelia.

Kieroajelun viinit:

Maison Champy, Bourgogne Pinot Noir Cuvée Signature 2015

Domaine Laroche Chablis St. Martin 2016

Ogier Les Caprises de Antoine 2015 Magnum

Ogier Chateauneuf du Pape Bois de Pied Redal Organic 2016

Cazes Rivesaltes Ambre 2003

Kiertoajelun viineistä vastaa Thibault de Lartigue (Advini) ja viinien innoittamasta menusta Juurella-perhe Jani Unkerin johdolla. Tour de France -menu on tarjolla 23.8–15.9. Juurella- ravintolassa. Tasting-illallinen alkaa klo 18, menun hinta viineineen on 96 €/ruokailija. Varaa paikkasi (06) 414 0720 tai ravintola@juurella.fi

Vastaa