Juurella ravintolan ”Tour de France” 23.8.-15.9.2018

Jani UnkeriAjankohtaistaLeave a Comment

Lähde makumatkalle Ranskan ympäri. Juurella-ravintolan ”Tour de France” johdattelee ruoan ystävät ranskalaisten viinien ja keittiön saloihin viiden ruokalajin tasting-illallisella.

Menu:

Savustettua ankkaa, basilika- valkosipulicremeä ja kirsikka- omenakompottia. Lisänä briossia.

Jokirapu- kuhaterriiniä sekä rapulientä.

Charolais -härkää, punaviini – ja bearnaisekastiketta sekä timjami- perunaa.

Juustoja ja Juurella -hilloa.

Rosmariini creme brulee, vadelmaa ja mantelia.

Kiertoajelun viineistä vastaa Thibault de Lartigue (Advini) ja viinien innoittamasta menusta Juurella-perhe Jani Unkerin johdolla. Tour de France -menu on tarjolla 23.8–15.9. Juurella- ravintolassa. Tasting-illallinen alkaa klo 18, menun hinta viineineen on 96 €/ruokailija. Varaa paikkasi (06) 414 0720 tai ravintola@juurella.fi

Vastaa