2020 HÄÄMENU


#häätkakskytkakskyt

Häämenu 2020 Ravintola Juurella

Tärkeää päiväänne varten olemme suunnitelleet kolme menua, joista voitte valita mieluisimman.
Toteutamme mielellämme myös toiveenne menujen suhteen, jos näistä et löydä mieleistäsi. Halutessanne autamme teitä valitsemaan menukokonaisuuksiin sopivat juomatarjoilut tai suunnittelemme ne puolestanne.

Menujen lisäksi voimme tehdä iltapan tai auttaa teitä sen valmistamisessa. Tähän meiltä löytyy kaksi valmista vaihtoehtoa.

Muista kysyä myös tarjousta seuraavan päivän brunssiin! Mikä sen mukavampaa kuin aloittaa avioelämä valmiin brunssin äärellä edellisillan vieraiden kera.

Ruoat valmistetaan alusta saakka itse ja käyttäen mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita. Ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.

Menut valmistetaan noutopöytänä ja minimissään 20 ruokailijan ryhmille.

Menun hinnan lisäksi veloitamme tarjoiluhenkilökunnan työtunnit toteutuneen mukaan. Myös astiat ja kuljetus veloitetaan erikseen.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Katso häämenu täältä!

Ota yhteyttä ravintola@juurella.fi tai p. 06-4140720

TORSTAI-TASTING

banneri_torstaitasting1Torstaisin Juurella-ravintolassa järjestetään tastingejä vaihtuvilla teemoilla.

Illan aikana tutustumme mielenkiintoisiin juomiin Juurellan yhteistyökumppaneiden, kuten maahantuojien edustajien ja muiden viiniasiantuntijoiden, opastamina. Makuelämyksiä täydentävät juomien ohella nautitut suupalat ja hyvä seura. Edellisten torstai-tastingien teemoina ovat olleet muun muassa luomuviinit ja samppanjat. Varaa paikkasi ja tule oppimaan uutta viinien maailmasta. Torstai on täynnä makuja!

JOKA PÄIVÄ ON LEIPÄPERJANTAI

banneri_leipaperjantai1

Nappaa ravintolastamme mukaan tuore Juurella -leipä.
Leipä valmistetaan vehnä- ja ruisjauhoista sekä kaurahiutaleista, maustetaan unikonsiemenillä.

Kuten kaikessa ruoanlaitossa, myös leivän leivonnassa tärkeintä on hyvät raaka-aineet ja valmistus – juuri ja alustus. Juurella-leipä valmistetaan leipäjuuresta, joka on saanut alkunsa samana päivänä kuin ravintolamme. Vuosien mittaan olemme oppineet arvostamaan hyvää leipää yhä enemmän, sillä leivänteko ei ole ihan niin helppoa kuin luulisi. Maukkaan leivän syntyyn vaaditaan sitkoa, joka ei synny vahingossa. Siksi toivomme, että ajatuksella leivottu Juurella-leipä saa sinutkin ihastumaan. Leivässä on lumoa!

Pienen leivän hinta on 4,50€ ja ison leivän 6,00€. Teemme ennakkovarauksella myös gluteenittomia leipiä, hintaan 6,50€.Ennakkovaraa omasi verkkokaupassa, sähköpostitse, soittamalla 06-4140720.

MATKA MAAKUNTAAN

banneri_maakunta1

Varaa paikkasi alla olevalla lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero

Sähköposti (pakollinen)

Valitse tapahtuma(t)

Matka maakuntaan Jalasjärvellä pe-la 1.-2.11.2019

Henkilömäärä

Erityistoiveet

 Tietojani voidaan käyttää Juurella-ravintolan yhteydenottoihin.

Saat kopion ilmoittautumisviestistäsi sähköpostiisi. Käsittelemme varauksesi ja varmistamme sen vielä erillisellä viestillä.